PRODUCTIE IN ITALIE

Al vanaf het begin in 2007 werken we nauw samen met Pasquini e Bini en Teiplast in Toscane.
Deze video toont een kijkje achter de schermen.
Lees hier onder verder.

kwekerij & handel

Vasi startte op 1 januari 2007. Mijn jarenlange ervaring met de verkoop van artikelen voor de tuinbouw en de daaraan gekoppelde vakkennis en service voor de kweker brachten mij tot deze stap.  Dat is inmiddels als weer meer dan tien jaar geleden en ik heb er nog steeds enorm veel plezier in.

Het aanbod van Vasi komt o.a uit Italië. Pasquini e Bini produceert kunststof spuitgiet-producten. Teiplast biedt kunststof rotatie-artikelen. Door deze combinatie hebben we een breed assortiment voor
–  de professionele tuinbouw
–  voor tuincentra en bouwmarkten
–  hoveniers
–  toeleveringsbedrijven voor de tuinbouw en bouw
–  evenementenbureaus
–  webshops
–  plantenverhuurbedrijven   

Vasi koopt direct bij de fabrikanten in Italië. Wij verzorgen als extra service voor onze klanten wekelijks transport van Italië naar Nederland en België. Geen kopzorgen voor u, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Het assortiment van Vasi wordt in een hoog tempo vernieuwd en uitgebreid. Hierdoor komen er constant nieuwe modellen en verbeterde producten op de markt. Het loont dus de moeite om met me in verbinding te blijven om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen. 
 

ENKELE Producten

KWEEKPOTTEN

Spuitgietlijn

SIERPOTTEN

Spuitgietlijn

SPECIALS

Spuitgietlijn

CONTAINERS

Spuitgietlijn

SIERPOTTEN

Rotatielijn

ONDERZETTERS

Spuitgietlijn

KUIP MET HANDVATEN

Spuitgietlijn

consumenten & Bedrijven

WEBSHOPS
Sinds een aantal jaren beheren mijn dochter Kim en ik (Gijsbert) een aantal webshops voor consumenten en zakelijke kopers. Dit zijn terras-pot.nl en bloempot-verlicht.nl. Daarnaast ben ik ook een partner in goedhaardhout.nl.

VOOR ZAKELIJKE VERKOPERS
Van de producten in deze webshops kunnen we ook een groot deel aanbieden aan zakelijke verkopers. Neem daarvoor svp contact met me op.
 

Onze webshops

terras-pot.nl

Webshop voor Italiaanse sierpotten

bloempot-verlicht.nl

Webshop voor verlichte bloempotten en objecten

goedhaardhout.nl

De snelste weg naar een gezellig haardvuur